Ensinnäkin kaikki, jotka ette ole kuunnelleet menkääs kipin kapin kuuntelemaan youtubesta Deep Insight:n Every minute, every second -biisi. Vaikka oon Deep Insightia jo kauemmin kuunnellut, vasta nyt hoksasin että toihan on järkyttävän hyvä kappale Sucker for loven lisäksi, joka on tähän asti on ollut mun ton bändin esittämä lempikappale. (Hassusti muotoiltu lause, tiiän.)

T-paidan ja neuleen esittelen myöhemmin.

Tossa yks päivä kiertelin Turussa kaupoissa ja mukaan tarttui Gina Tricotista t-paita ja niittikorvakoruja, Seppälästä niittikorvakoruja ja H&M:stä perus musta neule, mitä olen jo kauemminkin kaipaillut, mutta en oo vaan saanut ostettua.

Heti ensimmäiseksi hypähtäessäni bussista ulos, menin tarkastelemaan Seppälän tarjontaa. Koruosastolle jalat veivät ja näin ne pitkään haluamani niittikorvikset, pakkohan ne oli sitten ostaa. No arvatkaa vaan harmittiko, kun Gina Tricotista löytyi 9 korvisparin paketti hintaan 7,90€ ja Seppälässä korvispari maksoi 3,90€! Kului turhaan 4 euroa, mut... meni jo, ei voi mitää.

Hehee, fiksua, kauppareissu oli tehty ja menin bussipysäkille odottaa, et pääsisin takaisin kotiin. Istuskelin siinä varmaan semmoset 15 minuuttia ja aloin ihmettelemään miks bussia ei tule. Aluks selvisi et istuin väärällä pysäkillä ja sen jälkeen selvisi se, että bussi oli lähtenyt 20 yli, kello oli 35 yli. En tajua missä vaiheessa se bussi oli mennyt ohi, koska ihan varmasti olin pysäkillä 20 yli... tai no 21 yli... Noh, lähdin sitten vasta varttia yli seittemän.

Muuten, mulla ei ole mitään hajua mihin kategoriaan tää blogi pitäis luokitella... Jatkossa ilmeisesti tulossa jotain asuesittelyjä, ostosten esittelyä ja tämmöstä ihmeellistä ja epämäärästä hömppäpömppää elämäni tapahtumista käsitöiden lisäksi, joten pelkkänä käsityöblogina tää ei taida pysyä.