Mä oon tän päivän oleillu kipeenä kotona, joten ajattelin nyt laittaa kuvia kaikesta siitä, mitä oon lähipäivinä askarrellu.

Tossa yks päivä kävin lainaamassa koulun jälkeen kirjastosta vinonpinon kaikenlaisia neulomis-, virkkaus- ja askartelukirjoja. Niistä ispiroituneena aloinkin sitten heti neulomaan ja virkkaamaan.

Tuli koitettua kirjoneuletta huonolla menestyksellä. Muutamassa rivissä on tuhat virhettä ja pitäisi purkaa 5 riviä, jotta saisi korjattua virheet, mutta en oo vielä saanut aikaiseksi. Neulegraffiti tuosta pitäis tulla. Ja sitten virkkasin tommosesta ällöttävän värikkäästä, mut aika pirteestä langasta pienen graffitin.

Tästä inspiroituneena kaivoin liimani, tilpehöörikeppuni ja magneetit esille. Magneeteista tosin vasta yksi on päässyt ihmisten ilmoille, sillä kaksi muuta menivät taskussani rikki, koska en jaksanut antaa niiden kuivua tarpeeksi kauan. Toi legomagneetti on tosin jo lähtenyt kävelemään johonkin, koska se ei enää ole tuossa liikennemerkissä. Mutta ei se mitään, mä vähän odotinkin, et ihan varmasti joku nappaa noi magneetit mukaansa - ja se vähän on tarkoituskin.

Lisäksi sähläsin yks aamu kauheessa kiireessä tommosen järkyttävän pitsikukkasen. En kerinnyt oikein ajatella mitä tein, ku tein vaan, koska oli kiire kouluun. Kiinnitin sen Hirvijoensillan kaiteelle. Toi oli ilmeisesti muidenkin mielestä kamala, koska se ei enää ollu siinä, ku pyöräilin koulusta kotiin.

Ja hei tos kuvas kaikkee pientä mitä oon tehny/keksiny käyttää. Ensinnäkin tekasin tommoset muffinsikorvakorut hamahelmistä vähän aikaa sitten. Ei varmaan tuu omassa käytössä koskaan olemaan, mut tulipahan tehtyä. Lisäksi tosta punasesta kankaasta mistä tein hilkan, väsäsin siitä samana päivänä rusetin. Ja sit tää klemmari korvassa on oma päähän pisto. Jotenkin vähän tulehtus korvareijät ton päähänpiston takia, mut nyt noi on jo ihan kunnossa.